Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot (”Ehdot”) koskevat verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt nämä Ehdot.

Palvelujen käyttö

Saat käyttää palvelujamme vain laillisiin tarkoituksiin ja näiden Ehtojen mukaisesti. Et saa käyttää palvelujamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen.

Henkisen omaisuuden oikeudet

Verkkosivustomme ja palvelumme sisältävät materiaalia, joka on meidän omistuksessamme tai johon meillä on lisenssi. Tähän materiaaliin kuuluu muun muassa suunnittelu, ulkoasu, ulkonäkö ja grafiikka. Sen jäljentäminen on kielletty ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Käyttäjien sisältö

Voit lähettää sisältöä verkkosivustollemme, mukaan lukien arvosteluja, kommentteja ja muita materiaaleja (”Käyttäjän sisältö”). Lähettämällä Käyttäjän sisältöä myönnät meille ei-yksinomaisen, siirrettävän, alilisensoitavan, rojaltivapaan, maailmanlaajuisen lisenssin käyttää, kopioida, muokata, luoda johdannaisia teoksia, levittää, julkisesti näyttää, julkisesti esittää ja muutoin hyödyntää millä tahansa tavalla Käyttäjän sisältöä kaikissa nyt tunnetuissa tai tästedes kehitetyissä muodoissa ja jakelukanavissa.

Vastuun rajoittaminen

Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välillisistä, erityisistä tai seurannaisista vahingoista, jotka johtuvat tai ovat jollakin tavalla yhteydessä palvelujemme käyttöön tai verkkosivustomme sisältöön. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten toimista, sisällöstä, tiedoista tai tiedoista, ja vapautat meidät, johdon, toimihenkilöt, työntekijät ja edustajat mistä tahansa tunnetuista ja tuntemattomista vaatimuksista ja vahingoista, jotka johtuvat tai ovat jollakin tavalla yhteydessä mihin tahansa vaatimukseen, jonka sinulla on tällaisia kolmansia osapuolia vastaan.

Pääsyn lopettaminen

Voimme lopettaa tai keskeyttää pääsysi palveluihimme välittömästi ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien näiden Ehtojen rikkomisen.

Sovelettava laki

Näitä Ehtoja sääntelee ja tulkitaan EU:n lakien mukaisesti, ja sinä peruuttamattomasti alistut kyseisen valtion tai sijainnin yksinomaisen tuomioistuimen toimivaltaan.

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme sinulle muutoksista julkaisemalla tarkistetut Ehdot verkkosivustollamme. Palvelujemme käytön jatkaminen tarkistettujen Ehtojen julkaisemisen jälkeen tarkoittaa, että hyväksyt ja suostut muutoksiin.