Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Lakisääteinen huomautus

Oikeudellinen huomautus

Tervetuloa Laihdutusslanka.fi -verkkosivustolle. Käyttämällä verkkosivustoamme sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:

Omistusoikeus ja tekijänoikeus

Kaikki tämän verkkosivuston sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen teksti, grafiikka, kuvat, logot ja ohjelmistot, ovat Laihdutusslanka.fi tai sen sisällöntarjoajien omaisuutta ja niitä suojaa kansainväliset tekijänoikeuslait.

Verkkosivuston käyttö

Verkkosivustomme käyttö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Et saa muokata, jakaa, lähettää, näyttää, esittää, kopioida, julkaista, lisensoida, luoda johdannaisteoksia, siirtää tai myydä mitään tietoja, ohjelmistoja, tuotteita tai palveluita, jotka on saatu tästä verkkosivustosta.

Vastuun rajoittaminen

Laihdutusslanka.fi ei ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat tämän verkkosivuston käytöstä tai tämän verkkosivuston tarjoamista tiedoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen suoriin, epäsuoriin, välillisiin, rangaistaviin ja seurannaisiin vahinkoihin.

Tietosuojakäytäntö

Otamme verkkosivustomme käyttäjien yksityisyyden vakavasti. Tutustu tietosuojakäytäntöömme, jotta ymmärrät, kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme henkilötietojasi.

Sovellettava laki ja toimivalta

Tämän verkkosivuston käyttöä sääntelee EU:n lait. Kaikki tämän verkkosivuston käytöstä tai sen sisällöstä aiheutuvat riidat kuuluvat EU:n tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Lakisääteisen huomautuksen muutokset

Laihdutusslanka.fi pidättää oikeuden muuttaa lakisääteistä huomautusta milloin tahansa. Tarkista lakisääteinen huomautus säännöllisesti päivitysten varalta.