Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Yksityisyydensuoja

Kiitos, että vierailit verkkosivustollamme. Otamme yksityisyytesi vakavasti ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi käyttäessäsi palveluitamme. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, kuinka keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi.

Keräämämme tiedot

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saatamme myös kerätä tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, kuten IP-osoitteesi, selaintyypin ja vierailemasi sivut.

Kuinka käytämme tietojasi

Saatamme käyttää henkilötietojasi kommunikoidaksemme kanssasi palveluistamme, käsitelläksemme tilauksesi ja tarjotaksemme asiakastukea. Saatamme myös käyttää tietojasi parantaaksemme verkkosivustoamme ja palveluitamme sekä lähettääksemme sinulle markkinointimateriaaleja, joista ajattelemme sinun olevan kiinnostunut.

Tietojen jakaminen

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä verkkosivustomme, palveluidemme ja markkinointipyrkimystemme kanssa. Saatamme myös jakaa tietojasi lainvalvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten kanssa, jos laki sitä edellyttää tai oikeuksiemme suojelemiseksi.

Tietoturva

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä ja käytöltä. Kuitenkaan mikään tietojen siirto internetin kautta ei voida taata täysin turvalliseksi, joten emme voi taata tietojesi turvallisuutta.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus päästä käsiksi ja päivittää henkilötietojasi sekä pyytää meitä poistamaan tietosi. Näiden oikeuksien käyttämiseksi ota yhteyttä meihin alla olevien tietojen avulla.

Päivitykset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, joten tarkista se säännöllisesti. Jos teemme merkittäviä muutoksia käytäntöön, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksen verkkosivustamme.

Ota yhteyttä

sales@laihdutusslanka.fi